Hírek

Elérhetőségek

2019 "Az Év Szociális Dolgozója"

Kócsné Samu Tímea a kezdetektől fogva, 2007. március 01-től az akkor még Békés Megyei Jobb Jövőért Alapítványnál kezdte el szociális gondozói pályafutását.

Kezdetben még képesítés nélkül látta el feladatát, majd 2008.december 9-én sikeres vizsgát tett szociális gondozó és ápoló képzésből, igen szép eredménnyel.  

Tímea 2 gyermekes családanyaként, feleségként maximális odaadással végzi munkáját. Problémamegoldó-képessége kiváló, gyakran a legnehezebb helyzetekben, pillanatokban is feltalálja magát, reagálása gyors, döntései  ésszerűek és helytállóak. Tímea - ha úgy adódik, hogy segítenie kell - az irodai munkában is megállja a helyét, munkája ott is pontos és precíz. A már említett feladatokon kívül, úgynevezett koordinátori feladatokat is ellát a helyi gondozók körében, amely megkönnyíti a vezetők mindennapi helyzetét, feladatát.

A gondozónőt az ellátottak szeretik, munkáját elismerik, sok esetben a segítségnyújtása túlmutat az előírt gondozói tevékenységen.

 Munkahelyéhez lojális, személye egyfajta „biztonságot” nyújt felettesének, kollegáinak. 

A civil életben is jeleskedik, az itt működő polgárőrségben is aktívan lát el feladatokat, illetve helyi rendezvények lebonyolításában is segítséget nyújt.

Tímea „Az év szociális munkása” címet méltán érdemelte ki, köszönjük munkáját és gratulálunk a kitüntetéshez!